NyhedsbrevKategorier

Om O-S-V.

O-S-V. Secondhand Fashion åbnede dørene i maj 2011 i Peder Hvitfeldts Stræde 4. Siden Marts 2018 er der kommet ny ejer, Andrea Gry Munch, som tidligere har været ansat i O-S-V. I Januar 2019 købte Line Øland sig ind, og er nu medejer.

O-S-V er en kommissionsbutik, der sælger nøje udvalgt secondhand designertøj til både mænd og kvinder. Som den første kommissionsbutik i København, har vi valgt at fokusere ligeligt på både herre- og dametøj, hvilket giver butikken en dynamisk atmosfære. Vores farverige butiksindretning afspejler den stil, vi ønsker at opnå i butikken, hvor de unge og skæve tøjmærker får mindst lige så meget opmærksomhed som de mere velkendte mærker.

Vi sælger også vintagetøj, som ikke nødvendigvis har et velkendt mærke. Vores vision er, at stilen i butikken skal være gennemgående og genkendelig.

Vi tager tøj i kommission, som vi får indleveret af private – typisk fejlkøb eller brugt designertøj i god stand. Hvis du vil se, hvilke mærker vi er på udkig efter, kan du læse mere under MÆRKER. Vi har altid et stort udvalg fra mange forskellige designere, og udskiftningen i butikken er stort. Vi får nye varer ind i butikken hver dag, og der er derfor altid mange forskellige mærker at vælge imellem.

Hvis du har lyst til at indlevere noget af dit tøj til os, kan du kigge under menuen SÆLG DIT TØJ.

Butik_overview